АМ Церт – акција

09.05.2018
am cert web

Нaправете технички преглед на Вашето возилото во АМ Церт, а со купена полиса од АМ Брокер добијте ја најдобрата понуда 3+1 во Скопје: 50% попуст

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Продолжено работно време

05.10.2016
rabotno_vreme

       НА ВАШЕ БАРАЊЕ! ПРОДОЛЖЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ ВО АМ ЦЕРТОд 03.10.2016 година, на Ваше барање, започнуваме со примена на продолжен

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

РЕЛАКСИРАН КЕШ КРЕДИТ

29.08.2016
2

РЕЛАКСИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ БУЏЕТ!НАПРАВЕТЕ ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И ОСИГУРУВАЊЕ НА ВОЗИЛОТО Сега имате одлична можност, да направите редовен технички

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Safety of loads – Безбедност на товари

17.08.2016
4e IFM_Safety of loads_product scheet_Page_1

Во соработка со TUV Nord Mobility вршиме годишно испитување и продолжување на XL сертификатите за полуприколки и приколки.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Продолжување на АТП Сертификати

17.08.2016
export-tiba

АМ Церт врши периодични испитувања и продолжување на ATP сертификати за возила кои превезуваат лесно расипливи производи, во соработка со CIAH л

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

ОБУКА ЗА ИНТЕРНИ ПРОВЕРУВАЧИ

16.03.2016
shutterstock_130099715-700x354

АМ ЦЕРТ дооел Скопје, организира специјална :ОБУКА ЗА ИНТЕРНИ ПРОВЕРУВАЧИ ЗА СИСТЕМ ЗА МЕНАЏМЕНТ СО КВАЛИТЕТ СОГЛАСНО БАРАЊАТА НА ISO 9001:201524-ти

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Отворени работни места – Машински инженер

23.02.2016

АМ Церт ДООЕЛ, членка на Групацијата Аутомакедонија, има потреба од референт во техничка служба за инспекција на возила.Кандидатите треба да

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

ПОПУСТ ОД 1.000 ДЕНАРИ ПРИ РЕГИСТРАЦИЈА НА ВАШЕТО ВОЗИЛО!

21.02.2015
681_am-cert-popust-1000

Овој специјален попуст од 1.000 денари на техничкиот преглед во Аутомакедонија, АМ ЦЕРТ важи за сите клиенти кои ќе се одлучат за комплетен паке

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

ГЕРМАНСКИ TUV СТАНДАРДИ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

21.01.2015
965_bojan-am-cert-200-559

АМ Церт, членка на Групацијата Аутомакедонија, во текот на изминатата година оствари повеќе успешни резултати на полето каде што делува, а нес

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Работен ден – 06 и 07.06.2014

11.12.2014
news1

На барање на нашите клиенти СТАНИЦИТЕ ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И РЕГИСТРАЦИЈА на АМ Церт – Групација Аутомакедонија Ќе работат во петок 06.06.2004 и

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

АМ Церт – Членка на ЦИТА

29.04.2014

АМ Церт стана членка на ЦИТА - Меѓународниот комитет за иснпекција на возила. ЦИТА (CITA - Comité International de l’inspection Technique Automobile) е меѓународна непро

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ