Новости

29.07.2020

Правилник за унифицирани цени за технички преглед

Правилник за унифицирани цени за технички преглед   Превземи правилник тука.

Дознај повеќе

09.11.2018

Најдобрите автомобили за 2018

Секоја година се прави листа на нови автомобили произведени таа година и стручни лица ги оценуваат и споредуваат според нивните…

Дознај повеќе
хибрид

24.10.2018

Возила на иднината

Возила на иднината   Првиот автомобил со моторно согорување бил направен во 1870 година. Почетокот на 20 век веќе почнало…

Дознај повеќе

19.10.2018

За што служи ADR?

За што служи ADR?   ADR е акроним од Европска спогодба за меѓународен превоз на опасни материи по патишта (или оригинално…

Дознај повеќе

08.10.2018

Што е тахограф?

Тахограф е инструмент за мерење кој служи за автоматско снимање на брзината и времето на патување на возилото, како и…

Дознај повеќе
EKMT/CEMT

25.09.2018

Зошто ЕЦМТ/ЦЕМТ сертификат?

Зошто ЕKМТ/CЕМТ сертификат?     ЕKМТ/CЕМТ сертификат е мултилатерална дозвола за меѓународен превоз на стоки со која може да се…

Дознај повеќе

20.09.2018

Што е сертификат за енергетска ефикасност?

Што е сертификат за енергетска ефикасност?     Сертификат за енергетска ефикасност е документ кој содржи податоци за енергетските карактеристики…

Дознај повеќе
Технички преглед

05.09.2018

АМ ЦЕРТ Акција

Акцијатa е завршена на 26.06.2020 година со влегување во сила на Правилникот за висината на трошоците во постапка за проверка…

Дознај повеќе

05.09.2018

Работно време

Во станиците за технички преглед на АМ ЦЕРТ можете да направите – Технички преглед и регистрација на патнички и лесни моторни возила,…

Дознај повеќе

05.09.2018

РЕЛАКСИРАН КЕШ КРЕДИТ

РЕЛАКСИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ БУЏЕТ! НАПРАВЕТЕ ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И ОСИГУРУВАЊЕ НА ВОЗИЛОТО Сега имате одлична можност, да направите редовен технички преглед,…

Дознај повеќе

05.09.2018

Safety of loads – Безбедност на товари

Во соработка со TUV Nord Mobility вршиме годишно испитување и продолжување на XL сертификатите за полуприколки и приколки.

Дознај повеќе
Ти треба помош?

Притисни тука за да започнеш разговор во живо со некој од нашите агенти!