Најдобрата понуда за технички преглед на вашето возило

Дознај повеќе

Наши услуги

29.07.2020

Правилник за унифицирани цени за технички преглед
Дознај повеќе

09.11.2018

Најдобрите автомобили за 2018
Дознај повеќе
хибрид

24.10.2018

Возила на иднината
Дознај повеќе

19.10.2018

За што служи ADR?
Дознај повеќе

Контакт

Контакт телефон

  • 02 3103 152

Контакт телефон

  • 02 3103 260

Контакт телефон

  • 02 465 010
погледни повеќе
Girl image

Наши локации

Пронајди ја најблиската локација
Ти треба помош?

Притисни тука за да започнеш разговор во живо со некој од нашите агенти!