ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

 ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

Оваа Политика за приватност ги поставува правилата по кои управуваме со информациите и податоците овозможени од Вас, со цел управување на односите меѓу нас. Оваа Политика за приватност е за да Ви помогне да разберете кои информации ги собираме, зошто ги собираме и како Вие можете да ги ажурирате, управувате, експортирате и отстраните Вашите информации.

Категории на податоци кои се обработуваат

При користењето на веб-страницата на AM Церт на Вашиот персонален сметач се копираат мали текстуални фајлови “Cookies” кои служат за следење на движењето на интернет пребарувачот. “Cookies” фајловите не се поврзуваат со доставените лични податоци на посетителот и исчезнуваат веднаш по исклучувањето на интернет пребарувачот. Нивната улога е во тоа што со нивна помош се следи движењето на посетителите на веб-страницата, и се собираат податоци со кои се одредуваат начините за оптимизирање и унапредување на функционалноста на страницата.

При посета на нашата интернет страница не се собираат лични информации/податоци, ОСВЕН ЛИЧНИ ИНФОРМАЦИИ КОИ СЕ ДОБРОВОЛНО ДАДЕНИ ОД ВАША СТРАНА  за користење на некои од нашите услуги.

 

Сите лични информации кои се ДОБРОВОЛНО дадени се собираат и може да ги содржат следните информации:

 

Начин на користење на Вашите ДОБРОВОЛНО ДАДЕНИ ЛИЧНИ ИНФОРМАЦИИ И ПОДАТОЦИ се за следните намени:

 

Ви ги гарантираме Вашите следни права, во однос на користење и обработка на ДОБРОВОЛНО ДАДЕНИТЕ личните информации и податоци:

 

Промени во политиката за приватност на личните податоци

Доколку одлучите Вашите доброволно дадени лични податоци да бидат корегирани или избришани или имате било какви прашања во врска со Вашите лични податоци, може во било кое време да нè контактирате на е-адресата ms_5@automakedonija.com.mk.

Ти треба помош?

Притисни тука за да започнеш разговор во живо со некој од нашите агенти!