Контакт

Контакт информации
ДИРЕКТОР
СОВЕТНИК НА ДИРЕКТОРОТ

ДИРЕКТОР
Сектор МКД Сертификат
ТЕХНИЧКИ РАКОВОДИТЕЛ
Сектор за мобилитет
РАКОВОДИТЕЛ
Лабораторија
Оддел за Тахографи
  • Александар Стефановски
  • Контакт телефон
    • (02) 2465 010
    • 078 323 341
Оддел за Хомологација
Сектор за Мобилитет – подружница Битола
ВОДЕЧКИ АУДИТОР
Менаџмент системи за квалитет
СТРУЧНО ЛИЦЕ
Безбедност и здравје при работа
МЕНАЏЕР ЗА КВАЛИТЕТ
Сектор Лаборатории и сектор Мобилитет
Оддел за TUV Сертификати
Станица за технички преглед
Кисела Вода – комплекс Турист
Станица за технички преглед
Комплекс Стаклара
Станица за технички преглед
Автокоманда
Оставете порака

    Ти треба помош?

    Притисни тука за да започнеш разговор во живо со некој од нашите агенти!