ПОНУДА:

50% попуст
на технички преглед

Дознај повеќе

Наши услуги

19.10.2018

За што служи ADR?
Дознај повеќе

08.10.2018

Што е тахограф?
Дознај повеќе
EKMT/CEMT

25.09.2018

Зошто ЕЦМТ/ЦЕМТ сертификат?
Дознај повеќе

20.09.2018

Што е сертификат за енергетска ефикасност?
Дознај повеќе

Контакт

Контакт телефон

  • 02 3103 152

Контакт телефон

  • 02 3103 260

Контакт телефон

  • 02 465 010
погледни повеќе
Girl image

Наши локации

Пронајди ја најблиската локација
Ти треба помош?

Притисни тука за да започнеш разговор во живо со некој од нашите агенти!