РЕЛАКСИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ БУЏЕТ!
НАПРАВЕТЕ ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И ОСИГУРУВАЊЕ НА ВОЗИЛОТО

Сега имате одлична можност, да направите редовен технички преглед, да ја платите полисата за авто одговорност и да извадите зелен картон со брзиот, едноставен, “релаксиран” кеш кредит.

Со релаксираниот кеш кредит на Групацијата Аутомакедонија, за АМ Пакетот – технички преглед, полисата за авто одговорност и зелениот картон можете да ги платите на релаксирани 12 месечни рати. Во примерот (890 денари месечно) е вклучен пакетот за најфреквентните возила на пазарот.

Дополнителна поволност – со купување на полисата за авто одговорност од АМ БРОКЕР (член на Групацијата на Аутомакедонија) добивате и 50% попуст на техничкиот преглед (без давачките кон државата) во АМ ЦЕРТ.

Специјално дизајнираниот “Релаксиран кеш кредит”,можете да го искористите и за  плаќање на услугите во другите фирми на Групацијата Аутомакедонија – сервис хомологација, атести, други видови на осигурување…

За сите прашања, информации и закажување на термин, јавете се во нашиот контакт центар. Ве очекуваме!