Најдобрата понуда за технички преглед на вашето возило

Почитувани,

Грижата за Вашето возило препуштете ја на нашите вработени кои стручно ќе Ве информираат

за состојбата на возилото и во целина ќе ја спроведат законската постапка, со тоа ќе добиете и

КЛУБ КАРТИЧКА на Аутомакедонија АД, со која што КЛУБ КАРТИЧКА сопствениците ќе може да ги

користат поволностите  во Аутомакедонија АДисто така ќе добиете и ПОДАРОК при техничкиот преглед со купување на

полиса за авто-одговорност од брокерското друштво АМ БРОКЕР, компанија дел од Групацијата

Аутомакедонија АД.
Ти треба помош?

Притисни тука за да започнеш разговор во живо со некој од нашите агенти!