Новости

19.10.2018

За што служи ADR?

За што служи ADR?   ADR е акроним од Европска спогодба за меѓународен превоз на опасни материи по патишта (или оригинално…

Дознај повеќе

08.10.2018

Што е тахограф?

Тахограф е инструмент за мерење кој служи за автоматско снимање на брзината и времето на патување на возилото, како и…

Дознај повеќе
EKMT/CEMT

25.09.2018

Зошто ЕЦМТ/ЦЕМТ сертификат?

Зошто ЕKМТ/CЕМТ сертификат?     ЕKМТ/CЕМТ сертификат е мултилатерална дозвола за меѓународен превоз на стоки со која може да се…

Дознај повеќе

20.09.2018

Што е сертификат за енергетска ефикасност?

Што е сертификат за енергетска ефикасност?     Сертификат за енергетска ефикасност е документ кој содржи податоци за енергетските карактеристики…

Дознај повеќе
Технички преглед

05.09.2018

АМ ЦЕРТ Акција: 50% попуст на технички преглед со online закажување

Закажете технички преглед на Вашето возило ONLINE и добијте 50% попуст! Техничкиот преглед може да го направите во една од…

Дознај повеќе

05.09.2018

Работно време

Во станиците за технички преглед на АМ ЦЕРТ можете да направите – Технички преглед и регистрација на патнички и лесни моторни возила,…

Дознај повеќе

05.09.2018

РЕЛАКСИРАН КЕШ КРЕДИТ

РЕЛАКСИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ БУЏЕТ! НАПРАВЕТЕ ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И ОСИГУРУВАЊЕ НА ВОЗИЛОТО Сега имате одлична можност, да направите редовен технички преглед,…

Дознај повеќе

05.09.2018

Safety of loads – Безбедност на товари

Во соработка со TUV Nord Mobility вршиме годишно испитување и продолжување на XL сертификатите за полуприколки и приколки.

Дознај повеќе
Ти треба помош?

Притисни тука за да започнеш разговор во живо со некој од нашите агенти!