Контакт

Контакт информации
ДИРЕКТОР
СОВЕТНИК НА ДИРЕКТОРОТ
Сектор Лабораторија
 • М-р Данчо Пендовски, дипл. маш. инж
 • Контакт телефон
  • (02) 3103 260,
  • 071 399 504
 • ms_3@automakedonija.com.mk
ДИРЕКТОР
Сектор МКД Сертификат
ЗАМЕНИК ТЕХНИЧКИ РАКОВОДИТЕЛ
сектор за мобилитет
ЗАМЕНИК ТЕХНИЧКИ РАКОВОДИТЕЛ
сектор за мобилитет
Оддел за Тахографи
 • Александар Стефановски
 • Контакт телефон
  • (02) 2465 010
  • 078 323 341
Оддел за Хомологација
Сектор за Мобилитет – подружница Битола
 • Александар Ставревски, дипл. маш. инж
 • Контакт телефон
  • (047) 242 363,
  • 071 226 060
 • bitola_1@automakedonija.com.mk
ВОДЕЧКИ АУДИТОР
Менаџмент системи за квалитет
СТРУЧНО ЛИЦЕ
Безбедност и здравје при работа
МЕНАЏЕР ЗА КВАЛИТЕТ
Сектор Лаборатории и сектор Мобилитет
Оддел за TUV Сертификати
Станица за технички преглед
Кисела Вода – комплекс Турист
Станица за технички преглед
Комплекс Стаклара
 • Ул. Борис Трајковски бр. 202б
 • Референт: Сашо Ангеловски
 • Контакт телефон
  • (02) 2465 010
 • tehnicki_2@automakedonija.com.mk
Станица за технички преглед
Автокоманда
 • Ул. 16-та Македонска Бригада бр. 2
 • Референт: Зорица Николова Георгиевска
 • Контакт телефон
  • (02) 3103 152
 • zorica.georgievska@automakedonija.com.mk
Оставете порака

  Ти треба помош?

  Притисни тука за да започнеш разговор во живо со некој од нашите агенти!