Кариера

Ги покануваме сите млади, динамични и креативни луѓе од следните професионални области :

 машински инжинери, со и без работно искуство и знаење на англиски јазик

 квалификувани работници, со искуство во областа – испитување на моторни возила

да го достават сопственото CV и апликација со мотивационо писмо на следната e-mail адреса: manager-amcert@automakedonija.com.mk . Вашите апликации ќе бидат разгледани со внимание, а доколку фирмата има потреба од работници со Вашиот профил, ќе бидете контактирани од одговорните менаџери во нашата компанија.