Отворени работни места – Машински инженер

АМ Церт ДООЕЛ, членка на Групацијата Аутомакедонија, има потреба од референт во техничка служба за инспекMobilitet Grupacijaција на возила.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните квалификации:
– Дипломиран машински инженер
– Познавање на англиски јазик
– Познавање на работа со компјутери и Microsoft Office – пакет
– Добри комуникациски способности
– Мотивираност и желба за постојано учење и надоградување
– Способност за водење административни работи
– Способност за тимска работа

Вашето CV пратете го на e-mail: bojane@automakedonija.com.mk