Работен ден – 06 и 07.06.2014

news1На барање на нашите клиенти СТАНИЦИТЕ ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И РЕГИСТРАЦИЈА на АМ Церт – Групација Аутомакедонија Ќе работат во петок 06.06.2004 и сабота 07.06.2014 од 08:00 до 14:00 Лице за контакт  Тања Теов телефон  3103-152