АМ Церт – акција

Нaправете технички преглед на Вашето возилото во АМ Церт, а со купена полиса од АМ Брокер добијте ја најдобрата понуда 3+1 во Скопје:

  • 50% попуст на тех.преглед,
  • Клуб картичка
  • Подарок
  • Бесплатен шлеп на територија на Град Скопје.

am cert web