Закажете технички преглед на Вашето возило ONLINE и добијте 50% попуст!

Техничкиот преглед може да го направите во една од трите наши локации:

  • Автокоманда – Ул. 16 Македонска Бригада бр. 2
  • Кисела Вода – Бул. Борис Трајковски бр.2
  • Комплекс Стаклара
Може да закажете online преку порака на нашиот website, преку e-mail или на Facebook фан страницата на AM Церт.

 

Технички преглед